Selgros Cash&Carry Romania urmeaza trendul hipermarketurilor care au lansat magazine online in ultimele luni, initiand un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket.ro in urma caruia peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare comercializate de catre Selgros pot fi acum achizitionate online si livrate direct cumparatorilor, in 24 de ore. 

Produsele pot fi comandate de oricine pe website sau prin intermediul aplicatiei disponibile in Google Play si App Store.

„ In acest moment serviciul de livrare online este disponibil in Bucuresti, Otopeni si Corbeanca, urmand ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile in magazinele Selgros sa fie achizitionate online si in Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov. Pana la finalul anului se vor acoperi toate orasele mari”,  a declarat Pia Krauss, Selgros Cash&Carry Romania.

Produsele disponibile pe MegaMarket.ro au fost impartite in categorii precum bacanie, alimente proaspete, brutarie, bauturi, ingrijirea copilului, casa si birou, ingrijire personala, Pet Shop si papetarie. In viitorul apropiat gama va fi extinsa si cu produse din categoriile articole casnice si de bucatarie, casa si gradina, electronice si electrocasnice,

Plata pentru produsele achizitionate online se poate face prin intermediul cardului, atat pe website, cat si prin aplicatia de smartphone. De asemenea, clientii pot plati in numerar, in momentul livrarii comenzii, sau prin ordin de plata, pentru persoanele juridice.