Planul de expansiune al discounterului Penny România continuă prin deschiderea a două noi magazine în București și în Reghin, județul Mureș. Astfel, rețeaua ajunge la un total de 278 de magazine.

Anul trecut, în ciuda faptului că a fost un an greu, discounterul a  reușit să își atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine.

Revenind la cele două nou unități, magazinul Penny din București de pe Bulevardul Decebal are o suprafață totală de 594 mp, patru case de marcat şi 16 angajați.

Cel de-al doilea magazin deschis în luna ianuarie se află în Reghin, județul Mureș și este situat pe Strada Vânătorilor, nr. 26-28. Magazinul (foto mai jos), cu o suprafață totală de 1.374 mp, are 17 angajați, dispune de 39 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Ambele magazine deschise în luna ianuarie sunt în noul format Penny.

Despre Penny

Penny este partea grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 278 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.