Coty Inc., jucator pe piata produselor de frumusete a semnat un parteneriat cu renumitul cantaret si compozitor Enrique Iglesias, care urmeaza sa-si lanseze propria linie de parfumuri. Primul parfum ce va purta semnatura lui Enrique Iglesias este asteptat sa apara la vara.

“Enrique Iglesias este cu siguranta unul dintre cei mai inspirationali si talentati artisti moderni”, a declarat Michele Scannavini, CEO, Coty Inc. “Suntem nerabdatori sa transpunem pasiunea, autenticitatea si energia lui Enrique intr-o linie de parfumuri.”

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai bine vanduti muzicieni din istoria muzicii, vanzarile discurilor sale, la nivel international, depasind peste 100 milioane de exemplare. Acesta a avut, de asemenea, 5 single-uri care au urcat in topul Billboard Hot 100, doua dintre ele ajungand pe primul loc. In plus, 13 dintre melodiile sale au fost pe primul loc in Dance chart, pentru ca hit-urile sale sa fie de 71 de ori pe primul loc in toate topurile Billboard. 

“Sunt increzator ca avand alaturi expertiza Coty voi creat un parfum care va fi atragator pentru toata lumea, in special pentru fanii mei. Imi doresc ca acest parfum sa le dea incredere si curaj,” a spus Iglesias.