Producatorul de electrocasnice Indesit a lansat uscatorul pentru rufe bazat pe tehnologia Humidity Sensor Drying capabila sa monitorizeze permanent nivelurile de temperatura si de umiditate, asigurand o uscare potrivita a rufelor.

In plus, senzorul Heat profile reduce treptat temperatura in ultima parte a ciclului de spalare, cand fibrele sunt mai sensibile, asigurand rufelor protectie si reducand consumul de energie.

Cu ajutorul sistemului cu senzori poate fi selectat nivelul dorit de uscare pentru rufe: pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase si pentru cele ce vor fi introduse direct in dulap, fara calcare. Noul model vine cu functia automata “Anti-sifonare” ce asigura ingrijirea tesaturilor inainte si dupa ciclul de uscare prin utilizarea rotirii alternative a tamburului, in asa fel incat sa fie prevenita formarea cutelor.

Uscatorul este dotat cu un accesoriu  ce permite obtinerea celei mai bune uscari ale incaltamintei. Datorita suportului special pentru pantofi, incaltamintea este pozitionata vertical, permitand astfel fluxului de aer cald sa patrunda in interior si sa usuce perfect fara a lasa nicio urma de umezeala.