Vicomte A., brand-ul de haine de origine aristocrata franceza, care si-a deschis la sfarsitul anului primul magazin in mall Promenada, din Bucuresti, etaj 1 si-a prezentat noua colectie pentru sezonul primavara-vara 2014, cu tema Safari.

„Vicomte A. reflecta in totalitate viziunea si stilul creatorului sau, vicontele Arthur de Soultrait. Nobletea brand-ului nu vine doar din asocierea cu reprezentantul aristocratiei franceze, ci si din croiala eleganta a pieselor vestimentare si calitatea superioara a materialelor folosite. Ceea ce deosebeste cu adevarat Vicomte A. de celelalte brand-uri de haine din categoria sa este faptul ca reinterpreteaza stilul clasic, propunand un look colorat si fresh. Suntem convinsi ca publicul roman va rezona cu stilul Vicomte A. si ca in aceasta vara vom vedea pe strazile Bucurestiului tinute din noua colectie Safari. Astfel, Bucurestiul va intra pe harta stilului frantuzesc aristocratic.”, a declarat AnaMaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A.

Colectia este inspirata de cultura africana, rezultatul fiind o reinterpretare a vestimentatiei safari imaginate pentru „exploratorii moderni ai oraselor”. Silueta Vicomte A. a acestui sezon este proaspata si jucausa, combinand stilul sport colorat si preppy cu detaliile africane si animal print-ul. Articolele colectiei amintesc de tinutele neo-coloniale, fiind realizate din in si bumbac. Printre piesele de rezistenta se numara: sacourile, jachetele safari, pantalonii scurti, pantalonii slim si camasile.

In centrul acestei colectii se afla pantalonii scurti din bumbac, colectia fiind completata de sacouri in diferite modele si culori, pantaloni slim, o varietate de camasi si accesorii.

Pentru a iesi din anonimat Vicomte A. propune ca tinutele feminine sa fie completate cu o esarfa asortata, care sa prinda parul intr-un turban, iar pentru barbati, o batista colorata, amplasata in buzunarul de sus al sacoului.

Vicomte A. se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor, propunand tinute ce acopera intreaga garderoba: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni. Din 2012, brand-ul si-a extins gama de produse, introducand ochelari, ceasuri, pantofi si colectia pentru copii.

La nivel international, brand-ul este prezent in peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord si Africa.

Vicomte A. este un brand ce a aparut pe piata in anul 2005, la initiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Crezul pe baza caruia Arthur a construit brand-ul Vicomte A. este acela ca le ofera clientilor sai oportunitatea de a fi eleganti intr-un mod creativ. Inspiratia si-a gasit-o in cadrul familiei, care era pasionata de sporturile ecvestre.