Nou lansatul smartphone Samsung Galaxy S5 poate fi precomandat atat de pe site-ul magazinului online evoMAG, cat si de la operatorului telecom Orange Romania.

La evoMAG, Samsung Galaxy S5 este disponibil in trei nuante: alb, albastru si auriu, iar primele telefoane vor ajunge la clienti incepand cu 10-11 aprilie. “Pentru moment, modelul disponibil la precomanda este cel de 16 GB, insa in perioada urmatoare va putea fi comandat si cel in varianta de 32 de GB’’, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.ro. Samsung Galaxy S5 este disponibil la evoMAG la pretul de 3.159 lei.In perioada urmatoare, evoMAG va pune la dispozitia clientilor si celelalte modele nou lansate la editia din acest an a Mobile World Congress, cum ar fi primele telefoane Nokia cu sistem de operare Android, sau noile modele de la Sony, LG, HTC si Huawei.

La Orange, Samsung Galaxy S5 este disponibil la pretul de 700 de euro fara abonament.  Cu abonamentu pe doi ani Pantera 44, pretul este de 299 de euro. In plus, la precomanda clientul primeste  o husa S-View neagra cadou. Livrare este din nou estimata la 11 aprilie.