Brutariile Paul isi imbunatatesc gama cu bunatati pascale. „Millefeuille Oeuf Choco”, „Assortiment amandes, noisettes, cranberries”, „Friture chocolat noir, lait et blanc”, „Oeufs chocolat au lait”, „Grand Lapin chocolat au lait”, „Sucette Lapin choco lait” si „Le lapin brioche” sunt noutatile care imbogatesc gama. Produsele de Paste sunt disponibile in toate locatiile Paul.
“Am pregatit pentru clientii nostri noi sortimente de prajituri, briose in forma de iepurasi, oua din ciocolata si alte specialitati. Sunt ideale pentru a fi impartite cu familia si prietenii, dar si pentru a fi oferite in dar celor dragi”, a precizat Monica Eftimie, Chief Marketing
De Paste, brutariile Paul au program special. Astfel, sambata, 19 aprilie, ele vor fi deschise intre 8:00 si 20:00, duminica, 20 aprilie, intre 14:00 si 22:00, iar luni, 21 aprilie, intre 8:00 si 22:00.