Pizza Hut Delivery a reintrodus in meniu blatul Italian. Astfel in perioada 10 iunie – 21 august, blatul este disponibil pentru     pizza Margherita la un pret redus pe  toate cele trei dimensiuni – mica, medie, mare – la 10 lei, 15 lei, respectiv 20 lei‚ iar clientii isi pot crea propria combinatie, adaugand topping-urile preferate.   Oferta este disponibila atat la livrare, cat si la ridicarea comenzilor.

Pizza Hut„Blatul Italian a fost foarte popular in randul clientilor nostri inca de anul trecut, cand l-am  introdus pentru prima data in meniul Pizza Hut Delivery”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

De asemenea, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Pizza Hut Delivery a  pregatit o serie de oferte speciale pentru clienti. Astfel, la orice pizza medie pe blat Traditional,   Pan sau Crown comandata, fiecare client va primi o bere gratis. Microbistilor care aleg o pizza  mare pe blat Traditional, Pan sau Cheesy le vor fi livrate si doua beri din partea casei. Pentru    o seara cu prietenii, Pizza Hut Delivery a pregatit si pachete ce includ pizza, paste si bere,   disponibile la pret special.     Pizza Hut Delivery va avea si un program prelungit in perioada 13 – 22 iunie, cand locatiilor vor  fi deschise in intervalul 10:00 – 01:00.