Shopping center planUn nou centru comercial  Veranda Shopping Center va fi construit pe locul fostei fabrici Prodplast de pe strada Ziduri Mosi nr. 23 din zona Obor,  documentatia de urbanism  a acestuia fiind deja aprobata pentru inceperea construirii. Principalul chirias va fi hipermarketul Carrefour ce va ocupa aproximativ 10.000 mp pentru cel putin 15 ani.

Potrivit documentatiei de urbanism aprobata Veranda Shopping Center va avea un parter cu spatii comerciale, cafenele, fast-food-uri,  baruri, galerii de circulatie, zone de divertisment precum si spatii de joaca pentru copii; un mezanin partial cu birouri, sali de conferinte si spatii tehnice si  doua etaje ce vor fi amenajate ca terase acoperite cu functia de parcare pentru 809 de autovehicule.

Structura va avea de asemenea doua subsoluri  cu 380 locuri de parcare. Intreaga constructie va avea o suprafata totala de peste 66.700 mp, din care 20.000 mp va fi centrul comercial.

Întreaga construcție va avea o suprafață totală de 66.766 m. – See more at: https://www.b365.ro/un-nou-complex-comercial-cu-parcari-subterane-si-hipermarket-carrefour-construit-in-capitala_209655.html#sthash.EFgB2lLA.dpuf