Perioada de vara poate insemna investitii intr-un concediu sau in amenajarea casei. Producatorii si retailerii de mobila au pregatit cateva campanii pentru a incuraja vanzarea de mobila.

2.000 de producatori de mobila in 2012In perioada 17 iulie – 17 august, in magazinele Mobexpert sunt reduceri de pana la 50% la mobilier, vesela, covoare, corpuri de iluminat si decoratiuni.

Pana pe 3 august clientii magazinelor de mobila Lem`s pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse. Magazinele ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse.  De asemenea LEM’S ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost.

Pana pe 31 iulie sunt de asemenea reduceri si la mobila Casa Rusu, de pana la 60%.

In perioada 01.07.2014 – 31.08.2014,  STAER INTERNATIONAL  va derula urmatoarea promotie in reteaua proprie de magazine: la orice pachet compus din patru produse incorporabile (Electrolux & Zanussi): cuptor+plita+hota + al patrulea produs incorporabil (care poate fi combina frigorifica, masina de spalat rufe/vase, cuptor cu microunde (toate incorporabile), se va acorda o reducere de 30% din valoarea celui de-al patrulea produs. Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii existente.

In magazinele Naturlich bucatariile la comanda au reducere de 25%, iar proiectarea, transportul si montajul este gratuit. Oferta e valabila pana pe 31 august.

Pana pe 31 iulie magazinul Kika ofera o livrare gratuita la o comanda de peste 2.000 de lei. Exceptie fac bucatariile Blogg, articolele deja reduse si “cel mai bun pret”. Termenul de livrare se stabileste in functie de programarile existente si stocul disponibil si se va efectua in maxim trei saptamani din momentul achitarii integrale a produselor si din momentul in care acestea sunt disponibile in stoc in magazinul kika. Ofertele nu se cumuleaza.