Lentila de contact  Dailies Total1 a primit distinctia „Lentila de contact a anului” in cadrul festivitatii anuale Optician Awards din Londra.

Aceasta este prima si singura lentila de contact cu un continut variabil de apa, mai ridicat la suprafata,  peste 99%, acolo unde ochii au nevoie, si mai scazut la interior, unde este mai putina nevoie.

“Avand un continut de apa in interior de numai 33%, lentilele Dailies Total1, ofera o transmisibilitate a oxigenului mai mare decat orice alta lentila de contact zilnica disponibila; de  6 ori mai mult oxigen comparativ cu alte lentile concurente.
Dailies Total1® sunt combinatia perfecta intre un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului si lubrifiere de durata, pentru portul confortabil al lentilelor pe tot parcursul zilei, oricat de lunga ar fi ea. Lubrifierea este un factor predictiv important in utilizarea sanatoasa a lentilelor de contact. Cu cat un obiect este mai lubrifiat, cu atat el va aluneca mai usor pe o suprafata iar un grad ridicat de lubrifiere contribuie la reducerea ratei de frecare dintre lentila de contact si tesuturile delicate ale ochiului.”, spun reprezentantii Optimed distribuitor la nivel national al acestor produse.