Colectia de toamna 2014 de la Pandora  cuprinde flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie.

Pandora-Toamna-2014Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia.

FRUNZE SCLIPITOARE. Frumoase, rafinate si feminine, noile serii de inele, talismane, cercei si pandantive sunt realizate din argint 925 masiv, incrustat cu zirconiu cubic stralucitor. Inspirata din natura, seria reda simetria naturala si frumusetea proprie a frunzelor, prin reinterpretari botanice abstracte. Frunzele lucesc delicat, amintind de podoabele fermecatoare ale unei paduri misterioase si devenind modul de exprimare a unui stil modern, natural si personal.

MOTIVE FLORALE. Prin elemente sculpturale si combinatii de texturi care amintesc de lumea naturii, noile bijuterii infatiseaza motive florale misterioase si magice. Perle albe lustruite sunt complementate de incantatoare si romantice flori din email negru cuprinse in argint 925, iar talismanele cu detalii florale si motive compuse sunt decorate cu aur de 14 k, email stralucitor si pietre sclipitoare.