Brandul american Brooks Brothers are din octombrie primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City.

Brooks-BrothersAcesta are o suprafata de 170 mp si a necesitat o investitie de aproape 300.000 Euro, fiind operat de  LT Apparel Romania SRL – un joint venture intre FF Group Romania si compania greceasca LT Apparel SA.

“Suntem incantati de oportunitatea deschiderii acestei noi locatii”, a declarat domnul Luca Gastaldi, Presedinte si CEO al Brooks Brothers Group. “Cu siguranta magazinul va fi apreciat pe piata romaneasca, care incepe sa se maturizeze, clientii sunt mai sofisticati si cunosc marca Brooks Brothers si traditia ei in moda internationala.”

Noua locatie Brooks Brothers din Bucuresti reprezinta un concept elegant, inspirat din ambianta selecta a magazinului reprezentativ al brandului, localizat de aproape 100 de ani pe Madison Avenue nr. 346 in New York.  Piesele de mobilier din lemn de cires deschis si tec au fost exclusiv concepute pentru a crea o ambianta stilata, eleganta si a oferi un mediu de shopping cu adevarat unic, in spiritul brandului Brooks Brothers.

Magazinul prezinta cele mai recente colectii pentru barbati, femei si copii, impreuna cu renumitele piese clasice Brooks Brothers si elementele reprezentative din colectia Red Fleece. Colectia Red Fleece – Toamna 2014 – de la Brooks Brothers, un mix indraznet realizat din piesele consacrate Brooks Brothers, care imbina stilul  clasic cu  detaliile moderne, va fi disponibila din toamna acestui an si in magazinele collective din Romania.