Elmiplant si-a facut planul pentru perioada sarbatorilor de iarna si a lansat cinci pachete la preturi reduse.

Pachetul antirid de baza pentru ten normal sau mixt contine crema antirid de zi si crema antirid si fermitate pentru ochi. Pretul pachetul este de 20 lei, iar crema de ochi este cadou.

Pachetul antirid pentru orice tip de ten cuprinde crema antirid regeneranta de zi si serum antirid regenerant pentru ochi. Pretul acestuia este deĀ 35 lei (-70% pentru serumul antirid regenerant pentru ochi).

Pachetul pentru ingrijire corp , pentru pielea uscata contine gel de dus crema hidratant si lotiune de corp intensiv hidratanta pe baza de proteine, minerale, vitamine din iaurt si extract de bambus.Pretul pachetului este de 17 lei, avand o reducere de 25% din pretul standard.

Pachetul pentru ingrijire corp, pentru pielea foarte uscata contine lapte de corp nutritiv-reparator si o crema reparatoare pentru maini cu miere si ulei de macadamia si poate fi gasit la 17 lei, beneficiind de o reducere de 50% din pretul cremei raparatoare pentru maini.

Pachetul pentru hidratare de baza pentru ten normal sau mixt contine crema hidratanta 24 h si servetele demachiante Elmiplant cu nectar de gutuie si vitamina E. Pretul pachetului este de 16 lei, servetelele demachiante fiind cadou.

Pachetele-cadou sunt disponibile in magazinele de specialitate.