Leonidas Romania deschide maine, 3o octombrie, oficial ciocolateria Leonidas Victoriei, situata pe Calea Victoriei nr. 143, langa Muzeul Enescu, sector 1, Bucuresti. Deschiderea magazinului coincide cu lansarea site-ului pentru comenzi on-line ciocolateriebelgiana.ro, cu livrare in toata tara.

O caracteristica importanta a site-ului este faptul ca fiecare client isi poate personaliza comanda, respectiv isi poate alege atat asortimentul de praline, in functie de preferinte (ciocolata neagra, cu lapte, alba sau ciocolata asortata), cat si hartia de ambalat si panglica. Gama de cutii cadou comercializate online cuprinde peste 30 de optiuni, incepand cu varianta standard de ambalare a pralinelor – ballotin de diferite gramaje – pana la cutii ce pot contine peste un kilogram de ciocolata – Boite Prestige.

Leonidas detine 1.400 de puncte de vanzare in intreaga lume  unde comercializeaza peste 100 de varietati de praline belgiene de ciocolata aprovizionate de la o singura fabrica din Belgia – Bruxelles.