Incepand cu 28 ianuarie, timp de doua saptamani, in unitatile Auchan are loc a treia editie a Targului de cafea si ceai.

CafeaIn cadrul targului se gaseste o selectie de peste 200 de sortimente de cafea din tari renumite precum: Brazilia, Peru, Mexic, Guatemala, Columbia, Vietnam, Turcia si altele.

Vor fi prezente sortimente de cafea macinata, boabe si solubila, cafea cu arome (ciocolata, vanilie, caramel, irish cream), cafea decofeinizata, espresso, capsule de cafea, dar si ciocolata calda si cappuccino. Gama de cafea este completata si de o sortimentatie de produse vrac pentru cei care doresc sa achizitioneze cantitati mai mici sau mai mari.

De asemenea se vor gasi si 100 tipuri de ceai: ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri functionale.  Gama de ceai este completata si de o sortimentatie de produse vrac.

Nu lipsesc nici recipientele in care se pot servi cafeaua si ceaiul, dar nici produsele care pregatesc aceste bauturi speciale: espressor, cafetiera, rasnita, fierbator, ceainic, infuzor, ibric, cani normale si termice, seturi de ceai, cutii pentru pastrarea ceaiurilor sau cafelei.