Lidl a inaugurat astăzi un nou magazin la Drobeta – Turnu Severin, pe strada strada Mihai Viteazu nr. 147. Este al patrulea magazin al retailerului german în orașul mehedințean.

Noul magazin Lidl din Severin are o suprafață de 1200 mp și dispune de 100 de locuri de parcare. El va funcționa după următorul program: de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22, iar duminica de la 8:00 la 21.

Cu ocazia deschiderii, de astăzi și până duminică, Lidl îi așteaptă pe clienți cu promoții și diverse acțiuni speciale. Astfel, astăzi sunt reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, clienții vor putea degusta produse din Brutăria Lidl.

Noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Nu în ultimul rând, trebuie precizat că prin deschiderea noului magazin, Lidl creează 20 de noi locuri de muncă.