Carrefour Romania sărbătorește anul acesta cel de-al șaselea an de reduceri substanțiale ȋn cadrul campaniei Black Friday, marcând astfel începutul sezonului de cumpărături de iarnă. Ȋn perioada 2 – 30 noiembrie 2017, magazinele Carrefour din toată țara ȋși așteaptă clienții cu reduceri de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

„Black Friday devine o tradiție la care ne face o deosebită plăcere să luăm parte de fiecare dată, acesta fiind cel de-al șaselea an în care participăm. Şi anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor clienților noștri, am pregătit o varietate bogată de produse și discounturi de nerefuzat, am majorat stocurile și am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia  sărbătorii prețurilor mici. Vă invit să vizualizați toate ofertele noastre pe site-ul dedicat acestei campanii, carrefour.ro/blackfriday”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Clienţii Carrefour pot beneficia în această perioadă de produse la cele mai mici preţuri, iar până pe 30 noiembrie aceştia pot achiziționa stație de călcat Arctic de la 159,90 lei, aspirator Phillips de la 239,90 lei, mașină de spălat Arctic de la 749,90 lei, LED UHD Smart Samsung de la 1799,90 lei  precum şi alte produse electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom la super oferte.