Premier Restaurants România, compania care operează în franciză restaurantele McDonald’s pe plan local, a deschis azi al 70-lea restaurant McDonald’s din România în Mega Mall București, în urma unei investiții de 2,5 milioane lei.

Noul restaurant are integrat un nou sistem de operare, o inovație a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operațiunile din bucătărie, atât pe cele de comandă, cât și pe cele de servire. În plus, sistemul va digitaliza interacțiunea clienților. Restaurantul are 50 de angajaţi

“Avem în plan 22 de proiecte de dezvoltare și investiții pe care am început deja să le implementăm și pe care vrem să le finalizăm până la finalul anului”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Cel de-al 70-lea restaurant McDonald’s este situat în incinta Mega Mall București (Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București) și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital plc operează 138 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 70 de restaurante în 21 de oraşe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi.