După cum era de așteptat, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special. Acesta va fi unul variabil în zilele din preajma Crăciunului și a Anului Nou, determinat, cel mai probabil, de fluxul de clienți.

Astfel, în ajun de Crăciun și de Revelion, orele deschiderii și închiderii magazinelor vor fi variabile, în funcție de loc și fluxul de vizitatori. Astfel, duminică, 24 decembrie și duminică 31 decembrie magazinele Kaufland se vor deschide între orele 7:00-7:30, iar ora închiderii va varia în intervalul orar 16:00- 18:00.

Luni 25 decembrie și luni 1 ianuarie, magazinele Kaufland vor fi închise.

Marți 26 decembrie și marți 2 ianuarie, majoritatea magazinelor vor avea program scurt. Astfel, ora deschiderii va fi din nou variabil, undeva în intervalul orar 9:00-9:30, iar ora închiderii va fi undeva în intervalul 14:00 – 15:00.

În zilele de 26 decembrie și 2 ianuarie, magazinele din Curtea de Argeș, Gherla, Mediaș, Câmpulung, Codlea, Reghin, Orăștie, Mioveni și Sighetu Marmației, vor fi închise. De asemenea, pe 2 ianuarie, magazinele din Sfântu Gheorghe, Sighișoara, Făgăraș, Comănești, Fălticeni, Târgu Secuiesc și Gheorghieni, vor fi închise.