Pentru al 3-lea an consecutiv, Kaufland România lansează în parteneriat cu designerul român Cătălin Botezatu colecția Primăvară-Vară 2019, în linia de piese vestimentare Smart Fashion Line by Cătălin Botezatu. Produsele sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară și vor beneficia de prezentare specială la raft.

Tendințele primăvară-vară, exclusiv în magazinele Kaufland

Designerul propune o serie nouă de piese vestimentare dedicate sezonului cald, prin articole inspirate din momentele esențiale pentru această perioadă din an. Colecția este adresată atât femeilor, cât și bărbaților și va avea culori vii, imprimeuri florale sau animal print, în ton cu cele două anotimpuri, primăvară – vară.

Colecția de primăvară va include atât piese pentru zilele mai reci, precum pulovere călduroase, dar și tricouri în diverse modele, ușor de asortat sau integrat în ținuta personală.

Cea de vară propune articole lejere pentru plajă, cum ar fi rochițe sau costume de baie pentru zilele însorite. Bărbații au și ei de ales dintr-o gamă variată de short-uri.

„Pentru cei mai mulți dintre noi, cea mai plăcută perioadă din an este aceea în care soarele își face simțită prezența și profităm la maxim de el. De aceea, inspirat de versatilitatea pe care o poate avea primăvară și de bucuriile verii, am creat o colecție nouă, dedicată acestor două anotimpuri. Mi-am dorit să pun în evidență unele momente speciale, cum ar fi, plimbările plăcute în aer liber primăvara sau zilele de plajă din timpul verii, prin piese vestimentare dedicate, ușor de purtat sau de pus în bagaj”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Este al treilea an consecutiv al parteneriatului cu designerul român Cătălin Botezatu și ne bucurăm că împreună reușim să venim de fiecare dată în întâmpinarea clienților cu produse speciale, în ton cu ultimele tendințe, accesibile ca preț, care să ofere varietate în privința stilului”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noua colecție este deja disponibilă în magazinele Kaufland România din întreaga țară și include 25 de piese diferite pentru ambele anotimpuri.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 121 de magazine în România.

E important de amintit că, după cele mai recente rezultate financiare, publicate anul trecut, Kaufland este a treia cea mai puternică companie din economia României, cu o cifră de afaceri de 10,09 miliarde lei (2,24 miliarde euro, la curs valutar 4,5 lei/euro) și rămâne liderul pieței de retail din România. Rămâne de văzut cum va arăta clasamentul după ce se vor da publiciţăţii rezultatele de anul financiar proaspăt încheiat.