Flanco a deschis joi cel de-al zecelea magazin din Capitală, situat în Veranda Mall, lângă piaţa Obor, într-un spațiu de 300 mp.

“Centrele comerciale reprezintă un pilon important al strategiei noastre de dezvoltare eficientă și sănătoasă, cu atât mai mult în prezent, când traficul și vânzările din magazinele fizice au crescut comparativ cu anii anteriori”, spune Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco. “Veranda Mall face parte din strategia Flanco de a fi prezenți în centrele comerciale cu trafic intens, clientul bucureștean preferând, în continuare, mall-urile, pentru mixul divers de magazine și activități pe care îl oferă.”

Doar în București, retailerul operează zece magazine, majoritatea fiind situate în centre comerciale – fie de dimensiuni mari (Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall), fie de tip galerii comerciale (Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea). Restul de trei magazine au amplasare stradală (Pieptănari, Obor, Drumul Taberei). În zona metropolitană a capitalei, Flanco are două alte puncte de întâlnire cu clienții, unul dintre acestea recent deschis – în Voluntari și în Bragadiru.

Despre Flanco

Flanco este unul dintre cei mai dinamici retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 110 orașe ale României.