Producatorul de bere Heineken Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri in crestere cu 11,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 122 milioane de euro, vanzarile crescand, in volum, cu peste 5%.

“Suntem bucurosi sa anuntam rezultatele pozitive din prima jumatate a anului 2012, mentinand astfel evolutia companiei inregistrata de-a lungul anului precedent”, a declarat Onno Rombouts, Managing Director Heineken Romania, fiind constient ca lunile de vara torida nu au fost luate in calcul in acest prim semestru si vor avea o influenta pozitiva asupra rezultatelor din a doua jumatate a anului. In plus, primele trei luni ale anului au fost unele din cele mai friguroase luni ale ultimilor ani, asa ca rezultatele sunt cu atat mai importante.

Cresterea volumelor in prima jumatate a anului 2012 a plasat Heineken Romania alaturi de Rusia, Polonia, Austria, Bulgaria si Belarus, contribuind impreuna la cresterea de 5,7% a volumelor vandute in regiunea Europa Centrala si de Est, conform raportului publicat de Grupul Heineken.

Heineken Romania detine patru fabrici de bere situate in Miercurea-Ciuc, Constanta, Craiova si Targu- Mures si are 1.200 de angajați.