Retailerul local de bijuterii si accesorii Meli Melo Paris a lansat cea mai noua colectie – Venetian Affair – inspirata din elementele frumosului oras plutitor. Bijuteriile si accesoriile acestei primaveri au la baza accente arhitecturale si detalii baroc.

“De la culorile si formele folosite, pana la texturi si imprimeuri, fiecare element al colectiei Venetian Affair le va transpune pe cliente intr-o lume de basm, in care romatismul este la loc de cinste”, a declarat Oana Lazar, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Venetian Affair propune inele cu detalii supradimensionate, cercei candelabru, in culori fresh sau calde, colierele masive cu detalii metalice, puternice, dar si cele cu perle, gulere cu elemente spectaculoase si detalii atent lucrate – fie din piele sau materiale textile, bratari cu dantelarii metalice.

Esarfele din noua colectie sunt si ele la inaltime. Acestea au culori diafane si prezinta motive romantice sau detalii baroc intr-o singura nuanta, fiind potrivite pentru crearea de outfit-uri cat mai diverse. Voalul, dantelele si franjurii nu lipsesc nici ele din detaliile Venetian Affair.

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 40 de magazine din retea incepand din luna martie si pana in prima saptamana a lunii iuni.