La sfarsitul saptamanii a fost prezentata colectia Isabel Marant pour H&M printr-o celebrare stradala pariziana.

„Am dorit sa prezentam colectia intr-un mod realist si confortabil, nu ca pe o extravaganta pe covorul rosu, pentru ca asa imi vad eu munca. Creez haine pentru toata lumea si ma inspir in permanenta de la cei din jurul meu, asadar mi s-a parut firesc sa avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. Si trebuia sa fie Paris, pentru ca acest oras face parte din ADN-ul meu”, a declarat Isabel Marant.

Colectia Isabel Marant pour H&M cuprinde piesele vestimentare emblematice din intreaga sa cariera si au fost puse in scena in stil cinematografic, prin imagini, secvente video si oameni obisnuiti, dezvoltand intreaga lume a creatoarei.

Isabel Marant a realizat o reinterpretare a lookului chic parizian, care se bucura de un succes extraordinar anul acesta, devenind un reper influent pentru majoritatea tendintelor din lumea modei. Imbinand o atitudine urbana cu eleganta boho si cu spiritul rock ‘n’ roll, ea creeaza o alura frantuzeasca autentica.

Colectia Isabel Marant pour H&M va fi disponibila din data de 14 noiembrie, in aproximativ 250 de magazine in intreaga lume, dar si in mediul online.