Producatorul brasovean de haine si accesorii Inex Style isi extinde reteaua de magazine Mathilde si in Bucuresti, in urma unei investitii de 45.000 de euro pe   Bd. Nicolae Balcescu, nr. 22.  Reprezentantii companiei estimeaza ca investitia sa fie amortizata in trei ani si sa aduca un plus de 15% la cifra de afaceri in 2013, in comparatie cu 2012.

“Dupa noua ani de experienta, timp in care am imbracat frumos si autentic romancele cu personalitate din toata tara, facem un pas in fata in strategia de business, investind in comertul stradal din Bucuresti. Am ales in 2013 cea mai mare piata a fashion-ului din tara pentru ca am ajuns la maturitatea evolutiei brandului, iar cresterea organica a business-ului ne permite sa privim viitorul cu optimism”, a declarat Razvan Ghesea, director la Mathilde.

Boutique-ul din Bucuresti marcheaza inaugurarea celui de-al saptelea magazin propriu si a celui de-al treilea magazin stradal din retea.

Brandul este prezent in Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta (Vama Veche), Iasi si Timisoara, cu magazine administrate de reprezentantii brandului. In plus, brandul Mathilde este disponibil in reteaua partenerilor din Barlad, Braila, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Ploiesti, Onesti, Radauti, Targu Jiu, Tecuci, Zalau. Produsele Mathilde sunt comercializate si online.