In saptamana 20-26 mai 2013, va avea loc lansarea proiectului “Galeria vinurilor romanesti” in cadrul magazinului Vinexpert din Bld. Octavian Goga nr. 24 din Bucuresti. 

Impartita pe zone viticole, Galeria vinurilor romanesti va fi atat un spatiu de expunere a vinurilor, cat si un loc in care se vor organiza periodic evenimente in cadrul carora cei pasionati vor putea afla chiar de la producatori secretele din spatele unui pahar de vin de calitate.

Vor fi organizate degustari de vinuri romanesti la care sunt invitati toti cei pasionati de vin, precum si somelieri, critici de vin si enologi. Toate vinurile romanesti din oferta Vinexpert vor fi la preturi speciale.

” Scopul nostru este sa promovam producatorii autohtoni intrucat in ultimii ani vinurile din Romania au cunoscut o consistenta crestere de calitate si avem incredere ca vor putea concura cu cele mai bune vinuri produse la nivel international. Exista deja vinuri romanesti care au fost premiate la competitiile internationale de profil si pe care le veti putea degusta in cadrul acestui proiect”, a declarat  Florin Bejan, directorul general al Vinexpert.