Pe piata din Romania au fost lansate Terra Chips, chipsuri nu din cartofi ci din legume radacinoase exotice precum: taro, ruby taro, cartof dulce, batata (cartoful dulce american), pastarnac si yucca.  Legumele utilizate nu nemodificate genetic si nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale.

Pentru inceput se vor gasi doua sortimente Terra Chips: Terra Original Chips din taro, ruby taro cu suc de sfecla, batata, yucca, cartof dulce, cartof dulce ruby cu suc de sfecla si pastarnac si Terra Blue Chips, chipsuri din cartofi mov.

“Anul acesta ne-am propus sa aducem in tara noastra un nou tip de produs.  Dupa lungi studii de piata si participari la targuri de specialitate internationale, consideram ca am gasit un produs alimentar revolutionar, ce imbina doua aspecte : este sanatos dar si gustos” arata DA&ZA Pharmachem importatorii produsului.

In anul 2013,  firma a deschis primul magazin online de produse alimentare din SUA, bunatatiamericane.ro. Produsele vor fi disponibile pentru inceput prin comanda online pe site-ul bunatatiamericane. Iar fizic, produsele vor fi disponibile in supermarket-uri selectionate din Bucuresti, apoi urmand sa patrunda treptat pe rafturile din marile lanturi de magazine din Romania.