Producatorul de lactate de pe piata locala,Olympus, a lansat in Romania Oly Bifidus iaurt de baut, un produs lactat natural imbogatit cu fermenti bifidus fara conservanti sau coloranti artificiali, disponibil in cinci arome: natural, prune, pere, fructe de padure si visine. Iaurtul este produs in fabrica de la Halchiu, judetul Brasov.

Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendintelor observate in obiceiurile de consum ale romanilor, acestia fiind din ce in ce mai atenti la calitatea produselor pe care le cumpara.

“Consumatorii romani au devenit mai responsabili in privinta alimentelor si a ceea ce mananca si sunt mai interesati de cum stilul de viata le poate afecta sanatatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fuga sau sunt prinse in activitatile zilnice si sunt in cautarea unor gustari care sa fie gustoase, sa aiba beneficii nutritionale si sa poata fi consumate usor. Oly Bifidus iaurt de baut este ideal si din acest punct de vedere, pentru ca poate fi savurat oriunde si oricand, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni in intampinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General al Olympus Romania.