Maggi a relansat site-ul www.maggi.ro, un spatiu care invita vizitatorii sa testeze lucruri noi in bucatarie. Acesta vine cu o colectie de retete in functie de starile lor de spirit sub denumirea de Maggipedia, precum si o sectiune deja cunoscuta de utilizatori  “Gateste cu ce ai in frigider”, un instrument prin care se pot cauta retete in functie de ingredientele pe care uilizatorii le au la dispozitie. 

“In noua sa versiune, maggi.ro este o resursa valoroasa pentru oricine isi doreste sa descopere si sa experimenteze in bucatarie. Dincolo de formatul foarte prietenos, site-ul vine cu o noutate: alegerea retetelor dupa starile de spirit. Toti cei care au gatit macar o data, stiu ca intreaga experienta, de la alegerea retetei si descoperirea ingredientelor, pana la testarea unor noi arome si a unor modalitati de preparare inedite, poate fi total diferita in functie de cum ne simtim. Noul site maggi.ro este o sursa de inspiratie pentru utilizatorii care isi doresc sa redescopere bucuria de a gati.”, a declarat Alina Constantin, Business Manager al Maggi Romania.

Noul site  ofera utilizatorilor si informatii utile despre un stil de viata echilibrat, adresand teme precum timp liber, nutritie, sport, hobby etc.