Equilibrium 1, prima fază a proiectului Equilibrium dezvoltat de Skanska la intersecţia Barbu Văcărescu cu Fabrica de glucoză, are un nou chiriaș. Caliz Box se alătură complexului de clădiri de birouri cu restaurantul ZEPP Canteen cu Chef Scărlătescu.

Caliz Box a închiriat acolo o suprafață de 300 metri pătrați, spațiu care va avea restaurantul ZEPP Canteen, cu un meniu dezvoltat împreună cu Chef Scărlătescu.

„Planul nostru se întinde pe minim 5 ani, însă ne dorim sa dublăm investiția actuală dezvoltând conceptul Caliz Box în paralel și în cadrul altor proiecte Skanska” – declară Călin Ungar, Director de dezvoltare Caliz Box.

„ZEEP aduce  o categorie nouă de servicii de care pot beneficia atât ocupanții clădirii, cât și comunitatea locală”, a declarat Anamaria Crețu, Leasing & Asset Manager pentru divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE.

Equilibrium 1 este o clădire de birouri cu 12 etaje, o suprafață închiriabilă de 20.700 mp și 3.500 mp de zonă verde. Clădirea funcționează în proporție de 100% pe bază de energie provenită din surse regenerabile.

Odată cu finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, Equilibrium 2, complexul va oferi o suprafață totală de 40.700 mp.

Skanska și-a început activitatea în România în anul 2011 iar de atunci a construit mai multe clădiri de birouri pe plan local, cele mai de anvergură fiind cele de lângă staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Politehnica.