In perioada 20 – 23 iunie, Carrefour Romania isi concentreaza atentia pe produsele de provenienta romaneasca, realizand standuri pentru degustari de astfel de produse, cu ocazia Zilei Drapelului sarbatorita pe 26 iunie.

“In acest an am dorit sa facem ceva special pentru romani cu ocazia zilei drapelului, sarbatorita pe 26 iunie. Timp de o saptamana, produsele de provenienta romaneasca se afla in centrul atentiei, fie ca vorbim despre legume sau fructe, produse Marca Proprie Carrefour, carne de porc din Filiera Calitatii Carrefour sau alte produse alimentare obtinute de la ferme sau fabrici locale”, a declarat Andreea Mihai director de marketing al Carrefour Romania.

Degustarile au loc in toate hipermarketurile Carrefour in intervalul orar 16-20 (pentru joi/vineri 20-21 iunie) si 10-14 (sambata duminica 22-23 iunie).

Incepand de anul trecut, clientii Carrefour au putut achizitiona din Coltul verde fructe si legume de sezon din agricultura nationala iar, prin Filiera Calitatii Carrefour, clientii pot achizitiona carne de porc provenita de la animale crescute fara hrana modificata genetic si fara antibiotice.