Compania cu capital integral romanesc Succes Nic Com, detinuta de cel mai bogat om din Gorj, omul de afaceri Nicolae Sarcina, a ajuns la sapte magazine de tip supermarket in Capitala, dupa primele sase luni de la intrarea pe piata din Bucuresti dominata de marile lanturi internationale.

La acest moment magazinele se afla pozitionate in zona Militari, Titan, Ghencea, Parcul Carol sau Piata Alba Iulia, dar planurile pentru acest an vizeaza 40 de unitati pana la finalul anului potrivit Ancai Dragotescu, responsabila cu dezvoltarea brandului Succes in Capitala citata de Zf.ro. Zonele vizate sunt cartierele dormitor, cu multe blocuri si cu un vad considerabil.

Succes se “bate” pe cota de piata cu trei mari lanturi de retail internationale cu magazine de proximitate: Mega Image cu unitatile de tip Shop&Go, La Doi Pasi marca Metro si Carrefour  Express.

Compania detine si departamente, precum constructii, aluminiu si pvc, productie publicitara, nefiind nevoie sa apeleze la serviciile unor alte companii pentru a realiza amenajarile interioare si exterioare ale unei unitati. Astfel, amenajarea spatiului, de la partea de constructii, utilarea unitatii cu mobilier si pana la realizarea si montarea firmei luminoase si aprovizionarea cu marfa se face cu resursele umane si materiale proprii, de unde si posibilitatea extinderii.