Carrefour România continuă extinderea lanțului Supeco și deschide un nou magazin în Slobozia, în incinta noului centru comercial Park Plaza, ajungând la o rețea națională de 27 de magazine ale formatului de discounter.

Formatul Supeco s-a lansat iniţial în Spania iar în România primul deschis a fost în toamna anului 2014 la Râmnicu Vâlcea. În Bucureşti a intrat abia în anul 2019 când Carrefour a deschis Supeco pe Strada Postăvarului din Bucureşti în cartierul Titan.

Noul magazin din Slobozia

Noul magazin aduce într-un spațiu de 1.500 mp o selecție de 5.500 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și locali precum Avicola Slobozia, producător de carne de pasăre.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate.

„Magazinele Supeco oferă produse la costuri cu până la 30% sub media pieței și extra reduceri la cel puțin două articole cumpărate” – declară Silviu Diaconu, Director Supeco.

„Ne bucurăm să ne apropiem, odată cu deschiderea noului magazin Supeco, de locuitorii orașului Slobozia”  – adaugă Veronica Robe, Director magazin Supeco Slobozia.

Conceptul de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor şi prețurile mici. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute preponderent din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Noul magazin din Slobozia este situat în incinta centrului comercial Park Plaza Slobozia, are o suprafață de 1.500 mp și un număr de 23 de angajați.

Odată cu deschiderea magazinului din Slobozia, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 27 magazine la nivel național. S-au mai deschis în Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani şi Craiova.

Despre Supeco

Supeco completează rețeaua de peste 360 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. Clienții au discounturi progresive în funcție de cantitate: cu cât cumpără mai mult, cu atât plătesc mai puțin, un model care se datorează costurilor reduse pentru energie, publicitate, decorațiuni, mobilier, spații de depozitare, cât și lanțului logistic scurt. De aceea, magazinele sunt dedicate atât consumului propriu, cât și cumpărăturilor de volum.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.