Penny își continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în zona metropolitană a municipiului Suceava, în comuna Moara. Rețeaua a ajuns la 307 de magazine la nivel național.

Noul magazin este situat pe str. Universității, nr. 100A1B și are o suprafață de 860 mp. Acesta dispune de 57 de locuri de parcare.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny a inaugurat cel de-al patrulea depozit, acesta fiind la Filiași, în județul Dolj.

Despre Penny

Penny este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 307 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.500 de angajați.

Penny se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România.