Xella Ro, filiala locala a producatorului global de beton celular autoclavizat, se alatura campaniei umanitare “Nu esti singur pe lume”, sustinuta de Europa FM.

Demarat in decembrie 2012, proiectul Europei FM “Nu esti singur pe lume” va continua pe tot parcursul anului 2013. Campania umanitara are ca scop ajutorarea oamenilor aflati in situatii dificile sau care traiesc in comunitati izolate. YTONG a ales sa se implice in cazul scolii pentru clasele I-IV din satul hunedorean Holdea care momentan consta intr-un container metalic de 15 mp.

“Asa cum primul an de cursuri De-a Arhitectura a fost incununat de succes, speram ca si scoala hunedoreana din Holdea sa fie construita in cel mai scurt timp si sa reusim sa le dam o mana de ajutor copiilor care isi doresc sa invete” a declarat Madalina Dumitru, Regional Marketing Manager al SEE Xella.

Xella Ro va ajuta noua scoala cu sistemul de zidarie termoizolanta pentru cele doua clase si o cancelarie. Una din incaperi va putea fi folosita de profesori in regim de garsoniera pentru a evita naveta.

Autorizatile spera ca noua cladire sa fie gata la sfarsitul lunii septembrie, odata cu inceperea noului an scolar.