Compania Samdam a deschis luni, 23 septembrie 2013 un showroom de articole promotionale printr-o investitie de 100.000 de euro.

Decizia de a deschide acest showroom in Bucuresti se datoreaza faptului ca, de curand, compania Samdam Gifts si-a consolidat pozitia in piata, in contextul in care a achizitionat business-ul RANCO de la RTC Holding.

“Achizitia unuia dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil, propulseaza Samdam Gifts pe pozitia a doua in topul celor mai profitabile companii specializate in distributia de articole promotionale din Romania. Achizitia facuta, echipa de vanzari consolidata si showroom-ul din Bucuresti sunt doar cateva din premisele care ne determina sa declaram ca cifra de afaceri a companiei Samdam , in primul an de la achizitia Ranco va fi de 3 milioane de euro, urmand ca in anul urmator aceasta sa creasca la 4 milioane de euro”, a declarat Sebi Vasilescu, General Manager Samdam.

Samdam Gifts face parte din grupul Samdam Europe, care activeaza in importul si distributia de obiecte promotionale din 1994.