Reteaua de farmacii DONA a lansat magazinul online donaonline.ro ce vizeaza persoane active cu varsta intre 25 si 45 de ani, preocupate de sanatate si preventie, dar si de aspectul lor si conditia fizica.

Dona.jpgCei interesati au acces la un portofoliu de mii de produse care se adreseaza membrilor intregii familii si include categorii precum: ingrijire pentru mamici si copii, ingrijire personala, frumusete, suplimente alimentare, aparatura medicala s.a.

Pana pe 31 mai inclusiv, clientii care vor plasa comenzi online in valoare de minimum 50 de RON vor putea beneficia de transport gratuit in intreaga tara, iar fiecare client va primi si cate un mini aparat de masaj.
In ceea ce priveste procesul de livrare, acesta se realizeaza in regim de curierat, in orice localitate din tara.

“Clientii nostri se pot bucura de avantajele oferite de cardul de fidelitate DONA si in mediul online”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing la farmaciile DONA.

Investitia in magazinul online se ridica la circa 40.000 de euro.

Initiativa de lansare pe segmentul de vanzari online va fi dezvoltata in paralel cu planurile de extindere a retelei de farmacii in toata tara. DONA numara in prezent peste 260 de farmacii. Pana la finalul anului 2016, compania vizeaza atingerea unui numar de 300 de unitati.