Carrefour 13 aniPana pe 16 iulie Carrefour Romania va sarbatorii cei 13 ani de preturi atractivecu  260.000 de premii instant si o tombola aniversara cu premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.

Pentru a intra in cursa Marii Vanatori Aniversare, clientii sunt invitati sa caute stickerele speciale in ziare si in cataloagele Carrefour, pe internet sau direct in magazine, prin consultarea hartilor de la intrarea in hipermarket-uri. In plus, echipe de promoteri vor surprinde clientii in diverse locuri din oras – in parcuri, in intersectii, in mijloacele de transport in comun. Fiecare sticker poate fi folosit pentru cumparaturi de minimum 50 de lei ceea ce ofera sansa castigarii unuia din cele 260.000 de premii instant, direct la casa de marcat.

Pentru a participa la Tombola ce pune in joc marile premii aniversare – un apartament, 13 masini Renault Clio, 13 excursii la Paris de Revelion, 13 plinuri cu carburant, 13 vouchere de asigurare, 13 cosuri de cumparaturi lunare – clientii vor completa talonul atasat stickerului aniversar si il vor depune in urnele special amenajate.