Incepand cu luna octombrie pasionatii canalului de televiziune Discovery pot achizitiona produse inspirate din emisiuni difuzate pe Discovery Channel, TLC si Animal Planet, deoarece a fost lansat magazinul online shop.discovery.ro.

Platforma este lansata pe baza unui parteneriat intre Discovery Enterprises International (DEI) si 2BCOM Think Team, compania care detine licenta in Romania si care este responsabila pentru conceptul, dezvoltarea solutiei online si a activitatii operationale a acestui proiect.

Produsele din magazinul Dicovery variaza de la gadget-uri, echipamente pentru activitati in aer liber sau carti pana la DVD-uri, jucarii si instrumente pentru gatit.

“Lansarea magazinului online reprezinta un moment important pentru Discovery in Romania. Am creat o interfata accesibila, dincolo de ecranul televizorului, prin care telespectatorii vor fi mai aproape de tot ceea ce inseamna brandurile Discovery. Fiecare dintre cele trei canale reflecta stilul de viata al publicului caruia i se adreseaza, iar consumatorii cauta in permanenta noi ocazii sa interactioneze cu aceste branduri. De aceea, cred ca platforma va avea succes rapid in randul fanilor din Romania”, a declarat Ian Woods (Director UK & EMEA, Discovery Enterprises International).