Maine, 9 octombrie, retailerul Mega Image va deschide cel mai mare magazin din retea, ce detine o suprafata de 14.000 mp si este localizat la Piata Sudului.

Noul concept store are doua etaje de parcare subterana, parter si alte doua etaje. Cladirea este destinata atat unui supermarket Mega Image, cat si unei galerii comerciale si unor spatii de birouri.

Mega Image Piata Sudului face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera cherimoya sau longan (la sectiunea fructe) si morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea carnii pe loc. Specialitatile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti. Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone.

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Dukan, Nutrisslim si multe altele.

Mega Image  Piata Sudului reuneste in aceeasi locatie si o serie de parteneri recunoscuti pentru calitatea produselor precum: FRU FRU, La Strada (inghetata), Al Melouk (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca) si Ana Pan (prajituri proaspete).