REWE România își continuă planul de dezvoltare, odată cu remodelarea a 30 de magazine Penny Market din luna aprilie până în iulie 2017. În luna iulie au fost redeschise 12 magazine în 12 județe din România.

Cele 12 magazine remodelate în luna iulie au fost redeschise în 12 județe din țară. Prima redeschidere a avut loc pe 8 iulie în Turnu (judetul Teleorman, Str. Vlad Tepes, Nr. 2). La aceasta s-a adăugat magazinul din Carei, județul Satu Mare, pe strada Ignisului, nr. 15.

Următoarele două magazine remodelate au fost deschise în data de 15 iulie. Primul se află în Oltenița (Bdul. Tineretului nr. 121A), iar cel de-al doilea a fost redeschis în Zalău (Str. Gheorghe Doja nr. 113).

 Pe 19 iulie Penny Market a redeschis și magazinul din Târgoviște (județul Dâmbovița, str. Arsenalului, nr. 20).

Penny Market Dorohoi (județul Botoșani, Bdul. Victoriei nr. 120)  a fost redeschis în 22 iulie.

În 29 iulie au fost deschise magazinele Penny Market din Strehaia (județul Mehedinți, str. Republicii nr. 155) și Petrila (județul Hunedoara, str. Republicii), ambele complet remodelate.

Perioada remodelărilor din ultima lună s-a încheiat pe 30 iulie când magazinul din orașul Cernavodă (județul Constanța, str. Medgidiei nr. 1A) a fost redeschis în formatul modern.

Astfel, în intervalul aprilie-iulie 2017, REWE România a remodelat 30 de magazine Penny Market. Procesul continuă în luna august cu 7 noi remodelări, grupul german având la începutul lunii august 203 magazine operaționale.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

În prezent, REWE România deține 203 de magazine Penny Market la nivel național şi activează cu un număr de aproximativ 4.000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.