Retailerul european de articole sportive, Decathlon, va deschide doua magazine in centrele comerciale Shopping City Sibiu si in Shopping City Suceava. 

“Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din Romania va fi deschis in Shopping City Sibiu catre finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocari ale unor chiriasi si reconfigurarea unor spatii, lucrari care vor fi de durata. (…) Ne asteptam ca noile locatii sa genereze o crestere puternica a traficului de vizitatori in ambele centre comerciale”, a declarat Graham Kilbane, directorul operational al Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), fondul britanic de investitii ce detine centrele comerciale.

Magazinul Decathlon din Sibiu va avea o suprafata de retail de 2.600 metri patrati si o gama de peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi. Suprafata prevazuta pentru magazinul din Suceava este de 1.600 metri patrati.

ARGO este  proprietar de parcuri de retail din Romania, cu patru centre comerciale detinute in Sibiu, Suceava, Iasi si Oradea.