Lantul de hipermarketuri Cora Romania va lansa oficial in data de 3 decembrie hipermarketul coradrive, prin care clientii pot sa cumpere produsele online si ridica ulterior din magazin. In prezent, coradrive.ro este in teste in cadrul hipermarketului cora Lujerului din Capitala.

Cora Romania se dezvolta din ce in ce mai mult pe online, astazi, 20 noiembrie, lansand propriul site de gastronomie corachef.ro. Site-ul are opt categorii de retete: romanesti, internationale, pentru copii, de post, vegetariene, pentru evenimente speciale, inedite si sub 15 lei. Vedeta site-ului este Reteta Saptamanii, intotdeauna o reteta de sezon, care leaga practic spatiul virtual de magazin, ingredientele acesteia fiind scoase in evidenta in spatii speciale.

Retetele sunt recomandate in mare parte de bucatari cora, pe site fiind disponibile si variantele lor filmate. De asemenea, site-ul gazduieste articole despre ingrediente comune cu povesti spectaculoase, articole despre ingrediente mai putin cunoscute publicului romanesc, prezentari de vinuri precum si o sectiune intitulata Art de la Table.