Cora este primul lant de hipermarketuri ce a lansat  livrarea de tip drive, serviciu disponibil initial pentru magazinul cora Lujerului din Bucuresti.  Pe site-ul coradrive.ro  structurat in opt raioane (produse proaspete, bacanie, bauturi, frumusete si ingrijire, pentru casa, bebe, petshop, tabac) sunt listate peste 10.000 de produse la acelasi pret ca in hipermarketul fizic.

« Coradrive.ro este un sistem foarte bine pus la punct, preturile sunt aceleasi ca in magazin, comanda si livrarea se fac foarte simplu si speram ca in acest fel sa venim in sprijinul clientilor care sunt foarte ocupati si nu au timp de cumparaturi. In prelansare, feedback-urile au fost foarte bune, iar dupa coradrive Lujerului, cora Romania pregateste drive-uri si pentru alte magazine”, a declarat Claudia Mirica, director la cora Lujerului Bucuresti.

Modul de functionare a drive-in-ului este simplu: clientul isi face un cont pe site, comanda produsele, plateste online, alege un interval de livrare si merge cu masina in spatiul dedicat drive-ului pentru a lua cumparaturile gata impachetate.

Potrivit unui sondaj intern Cora realizat pe 2.000 de clienti 80% cunosc conceptul drive,  40% gasesc util drive-ul,  80% au incredere in modalitatea de plata, iar 60% sunt interesati si de livrarea la domiciliu.