Producatorul de bauturi racoritoare Rio Bucovina a investit in fabrica din Vatra Dornei peste 4 milioane euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs.

“PET-ul apei minerale plate Bucovina, inovator si unic pe piata din Romania, este rezultatul unor investitii de peste 200.000 de euro in studii si cercetari, in care s-au testat si analizat timp de un an atat ergonomia sa, cat si comportamentul acestuia in timpul folosirii. Ne-am dorit sa oferim consumatorilor nostri un produs unic, cu un design modern si prietenos cu mediul inconjurator’, a declarat Razvan Iancau, director general si administrator Rio Bucovina.

Marcile proprii comercializate sunt: Bucovina – apa minerala naturala plata si carbogazificata, La Vitta – apa de izvor, Malibu – apa de masa, La Vitta, Malibu, Bon ton, RIO – bauturi racoritoare carbogazoase, Golden Horse – bautura energizanta si La Vitta – produse alimentare.