Grupul Carrefour Romania a adaugat un nou magazin de proximitate operat in regim de franciza in reteaua Express, in Bucuresti. Express La Parter se afla pe Soseaua Straulesti, nr. 60 A, Bucuresti, are o suprafata de 100 m² si insumeaza aproximativ 2.500 de produse.

Retailerul a ajuns la o retea de 59 de magazine de proximitate “Express”, dintre care 10 unitati in orasul Brasov si 49 in Bucuresti si Ilfov, anunta compania.

Acesta este cel de-al treilea magazin sub acest brand deschis de la inceputul anului, dupa doua unitati livrate in Bucuresti prin colaborarea cu Salviamax si in Brasov prin parteneriatul cu RostCom, unitati care vor fi operate tot in regim de franciza

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.