Lidl în Gura Humorului, de joi

Lidl va deschide joi un magazin în Gura Humorului, județul Suceava. Noua unitate, prima din orașul Gura Humorului, este situată pe Strada Bucovina, nr. 54.

Magazinul are instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate din Gura Humorului are o suprafață de vânzare de peste 1.200 mp și dispune de 85 de locuri de parcare.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 6.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai, fiind cel mai nou construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved