Astazi, 15 noiembrie, Auchan Romania inaugureaza la Bucuresti al cincilea magazin remodelat sub marca si comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate. Centrul comercial Auchan Vitan cuprinde hipermarketul Auchan cu o suprafata de vanzare de 7.800 mp, o galerie comerciala cu 30 magazine si o suprafata de peste 2.700 mp.

Transformarea magazinului Real in Auchan a constat, pe de o parte, in modificari tehnice si comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare, extinderea unor universuri comerciale, imbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat.

Auchan Vitan a dezvoltat in mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie, gastronomie. In domeniul nealimentar, a extins raioanele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, imbracaminte), parfumeria si ingrijirea personala, dar si cele destinate intretinerii casei, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor familiilor, dar si pentru a imbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clientilor.