Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu afaceri de 6,33 miliarde lei anul trecut şi profit de 889 milioane de lei, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din București și al 49-lea la nivel național.

Magazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro. Unitatea are o echipă de 216 angajați.

Construită pe o suprafață de peste 14.500 mp., cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune și de o parcare cu 504 locuri.

“Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienți și accesibile din orice parte a orașului dar și din împrejurimile acestuia”, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Dedeman Pantelimon are o gamă de peste 45.000 de produse iar pe lângă acestea, magazinul pune la dispoziția clienților și câteva servicii auxiliare care să îi ajute pe aceștia în procesul de cumpărare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse.

Dedeman în cifre

– 49 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

– peste 10.600 de angajaţi;

– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români, fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl.